Winkeliersvereniging Bosplein geeft € 3.000 aan waardebonnen weg

Vanaf volgende week mogen ook de niet-essentiële winkels hun deuren weer, zonder afspraak, openen voor de klanten. Dat betekent dat bij het Winkelcentrum Bosplein alle ondernemers eindelijk weer hun klanten kunnen en mogen bedienen. Om dat te vieren organiseert de winkeliersvereniging een spectaculaire actie, waarbij zij in totaal 3000 euro aan waardebonnen weggeeft,

In de week van 3 t/m 8 mei kunnen de klanten van de deelnemende winkels op het plein, te herkennen aan de posters, elke kassabon (met eigen telefoonnummer) inleveren om kans te maken op èèn van de waardebonnen. Het maakt niet uit waar de bon wordt ingeleverd, iedere deelnemer maakt kans op een bon van alle winkels.

“We zijn blij dat iedereen hier weer de winkel mag openen. Elke ondernemer heeft op zijn eigen manier last gehad van de maatregelen. Laten we hopen dat dit nu voorbij is. Aangezien we ook jaar lang geen activiteiten hebben kunnen organiseren, gaan we nu met deze kassabonnenactie onze klanten verwennen. Een mooi welkom voor iedereen toch?”, aldus Dik Haasnoot, voorzitter van de winkeliersvereniging.

De winnaars krijgen telefonisch bericht.